Jom tengok video nie !

12:55 PM


Salam.. 

 dalam 2 minggu lepas, aku dapat emel dari Nuffnang pasal [Nuffnang Blogbuster] DiGi Easy Prepaid Blogbuster.. 
Nuffnang Blogbuster nie baru lagi..untuk kempen nie, kita kena buat video dan submit..lepas dah submit, tunggu sama ada video tu akan diapprove atau tak..kalau approve, video tu akan disiarkan dalam iklan Nuffnang dekat blog kita..untuk blog nie, aku pilih untuk letak dekat bawah sekali..

3 hari lepas, dapat emel lagi Nuffnang, katanya video aku terpilih dan dah ada dekat blog..yeay ! sukanya..walaupun saja try-2..ada 2-3 blogger lain jugak yang dapat sama macam aku dan diorang wat video ada gambar diorang sekali..aku malas sikit, jadi aku mintak tolong akak aku buat video tu..nasib baik FREE..kalau orang lain, akan kena cas, sebab susah jugak nak wat video macam nie..






kalau nak tau video apa yang aku submit, cubalah tengok di bawah ye..


 KLIK ' watch video again'




jangan lupa tengok ye ! 


You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Replies
    1. mybe sbb internet slow kot..nnti tgklah smula ye..hihi

      Delete
  2. wahh hebat :)

    #follow here :) me back :)

    ReplyDelete
  3. Ok....nanti saya tgk...
    Berukband slow..

    ReplyDelete
  4. sorry salah bagi link..
    ni link yg betul:
    http://dl.dropbox.com/u/14842507/01_syuhadasalleh.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, dah dpt..siyes cantik sgt..mekasih meuz !

      Delete
  5. wah cantiknya video tu syuhada! hehe. akak awak pandai buatlah. jeles :P

    ReplyDelete
  6. tahniah. mieya pon terpilih juga:)

    ReplyDelete
  7. tahniah n terima kasih. nmpknya kena tinggal camtu laah sbb sy xbape pndai bt video. nk bt video tu boleh x guna video maker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2..rsanya bleh..asalkan video yg ada ape yg diorg nak dlm tu..try la buat..mne tau ada rezeki..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..