Jom jadi MrLens Affiliate Partner !

7:54 PM


Salam.. 


             
            
korang pernah tak pasal MrLens? MrLens nie menjual pelbagai jenis brand lens di Malaysia..terbaru, MrLens ada buat program affliate untuk blogger..cara nak jadi affliate nie senang je..just daftar, tempek banner kat blog..then kalau ada yang beli lens thru banner tu, korang akan dapat 10% komisen daripada harga jualan tu..best tak? just daftar dan biarkan je banner tu kat blog korang..ada rezeki, ada orang klik dan beli melalui url banner korang..


Cara Nak Daftar :



dan isikan details yang diperlukan..simple je.. ^^


dan ada lagi berita baik, bila dah daftar dan letak banner Mrlens selama sebulan, korang layak dapat 2 kotak Freshlook Colorblends [Bernilai RM180]..tapi korang kena buat entri pasal affliate MrLens nie ye..


 lepas dah tulis entri, submit link blog dekat sini!
 eh, lepas dah submit, korang juga ada peluang untuk menang satu lucky draw !

tapi yang sedihnye hari nie last untuk daftar sebab tamat pada 31 Mac 2013, so cepatlah ye..




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..