Jom dapatkan Kit Jom Bertindak / Action Kit

10:00 AM


Salam.. 

pagi tadi blogwalking ke blog Kak Mia dan nampak pasal Kit Jom Bertindak / Action Kit nie..macam menarik je..lagipun nie kali pertama aku nak mengundi nanti..dengan Action Kit nie nanti bolehlah tau serba sikit pasal undi mengundi ni.


"Kit Tindakan ini mengandungi kelengkapan asas bagi membantu anda bersiap sedia untuk menghadapi Pilihanraya Umum yang bakal menjelang. Anda akan menerima satu buku panduan yang menyediakan tip-tip mudah bagi pengundi baru dan mereka yang inginkan rujukan semula, satu pin kolar, sebatang pen dan beberapa keping pelekat"


Cara nak daftar pon senang je..just masukkan details tertentu..aku baru je daftar tadi..tak sure la dapat ke tak..kalau korang nak dapatkan Kit Jom Bertindak nie, silalah mendaftar di http://www.1malaysia.com.my/my/action .. selamat mencuba !


You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..