Felinna X-Loss Pure Teaberry Juice

6:20 PM


Salam.. 

nak perkenalkan produk baru dari Felinna..Felinna X-Loss Pure Teaberry Juice ..


Felinna X-Loss Pure Teaberry Juice



HARGA

RM90 / 20 sachet 
( tak termasuk postage )



 sedikit info mengenai produk nie :-

APA KAH X-LOSS TEABERRY!
5 IN 1 GOOD QUALITY PRODUCT ♥
_MENGURUSKAN BADAN
_MENCERAHKAN KULIT
_MENEGANGKAN KULIT
_ANTI-OKSIDAN
_MERAWAT DAN MENCEGAH SAKIT KRONIK (DENGAN KUASA ALLAH)

AND MANY MORE... THIS IS AWESOME BECAUSE TEABERRY JUICES IS TRIPLE AAA PRODUCT... INSYAALAH THE RESULT WILL SATISFY U....





Apa yg Hebat sangat X-LOSS PURE TEABERRY JUICE ni?
kerana X-LOSS PURE TEABERRY JUICE ini terdiri daripada :

1: White Kidney Bean & Lithothamnium
– memberi tenaga, mengurangkan lemak dan minyak serta mangandungi kandungan glukosa, mineral, vitamin, asid amino dan kalsium yang tinggi
untuk kesihatan tulang;

2. Glutathione & Collagen
– memulihkan kesihatan kulit dan mencantikkan kulit melalui pembebasan radikal secara neutral, mencegah barah serta berupaya meningkatkan imunisasi badan;


3. Citrus & Apricot
– meningkatkan kadar metabolism, merawat penyakit diiabetes, menurunkan
tekanan darah tinggi dan menurunkan berat badan dengan cepat.


Hendak amalkan X-LOSS PURE TEABERRY JUICE ini tersangat la mudah....kenapa?

Tak perlu dibancuh!!....ia dibungkus dalam sachet2 kecil yg hnya perlu koyak dan terus ke mulut...Rasanya? Teramat sedappp...yummyy....

TESTIMONI Felinna X-Loss Pure Teaberry Juice



Setelah mengedarkan tester kepada beberapa orang sebagai testimoni... feedback yg kita dapat ialah :
'Sangat sedap kak fel!'
'Rasa ringan dan senang membuang walau hanya 1 sachet'
'Yg paling ketara.. saya rasa energetic'
'Saya hilang 3 kg in a week! Xcukup lah set percubaan tu..I want moreee!'
'Xtau nak komen apa tp saya yakin ianya akan membuatkan ramai repeat order . insyaAllah'
'Sedapp sangattt rasa sampai xtahu nak cakap macam na kalau org tanya'







PM /msj : Syuhada Salleh


You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..