Download A Werewolf Boy (2012)

1:28 PM


Salam.. 

link download untuk movie nie dah lama keluar..tapi kebanyakan takde sub..
aku dah jumpa yang ada hardsub sekali, so aku share dekat sini..anyway, aku dah tengok movie nie..ermmmm..bolehlah tahan.. aku tengok pon sebab Song Joong Ki & Park Bo Young yang berlakon..sebab diorang cute..hehe






SYNOPSIS

Summoned by an unexpected phone call, an elderly woman visits the country cottage she lived in as a child. Memories of an orphan boy she knew 60 years ago come flooding back to her.



Download A Werewolf Boy (2012) 

no link available


p/s : link utk download maybe dah takleh guna ye..kalau tak boleh, sila cari kat tempat lain..thanks..





You Might Also Like

13 kata-kata yang comel~

  1. macam mane nak download? die kluar suruh bayar plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik link kat situ pastu just klik 'skip ad'..xpon klik je link nie..http://freakshare.com/files/kayl9xjn/Wolf.Kuryu.TeamHanna.Org.rar.html

      Delete
    2. Thanks sbb sharing :)

      Delete
  2. Hi, erm.. bla sy bka and try download, dia akan kluar gni 'No Downloadserver. Please try again later!' Mmg gitu ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, tak lah..bleh je sy buka td..try la lg..tak pon trus je klik link dkt komen tu ye..

      Delete
  3. lepas tekan skip ad , dia ad kuar "download" byk2 .. nak tekan yang mna 1 ?? klw boleh , terangkan step by step cara2 nk download dengan mudah .. haha .. thanks .. sbb saya pon baru belajar jaa benda2 nie .. hehe .. trimass ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, agak konfius ckit..kena cari mne yg btol..nnti kalu free sy wat tuto ye..

      Delete
  4. saye dah tekan tapi keluar nie No Downloadserver. Please try again later! mcm mane yek?

    ReplyDelete
  5. Sebelum ni download freakshow kena download mana-mana downloadserver dulu ke?

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum, thanks for sharing. :) tapi kenapa blank ja lepas tekan skip this ad tu ?

    ReplyDelete
  7. tipu je ni , benda x de kata ada . Zzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnye link tu dh lama ada...
      awak baru jumpa sekarang, mesti lah link tu dh expired and automatically the video is deleted...

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..