Download Kopi & Dia, Skrin Di 9

9:51 PM


Salam.. 

 hari nie aku bertekad tak nak study langsung..pagi tadi penat dengan short case..tak dapat perform well..sangat2 sedih..tak sangka dapat Prof yang memang aku tak jangkakan..huhu..so, hari nie join segmen sepuas-2nya dan update blog banyak-2..


----------------------------



SINOPSIS Kopi & Dia

Adam, seorang barista kopi dan penggemar muzik, jatuh cinta dengan Liyana, seorang eksekutif dari sebuah syarikat rakaman. Liyana juga adalah adik kepada rakan sekerja Adam iaitu Zizi. Namun Liyana tidak langsung menggemari muzik, ataupun kopi. Selepas meluangkan masa bersama Liyana, mereka cuba untuk berubah demi memenuhi citarasa masing-masing. Tetapi perbezaan mereka mendorong mereka untuk berpisah dan Adam sedar mungkin orang yang dicarinya selama ini ada di depan mata.


PELAKON Kopi & Dia

Josiah Hogan, Crisina Suzanne Stockstill, Aisya Hasnaa, Syarifah Amani, Ashraf Modee Zain, Amelia Chen, Hafidzuddin Fazil, Susan Lankester, Aidil Rusli, Nadirah Zakariya, Junad Md. Nor.








You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. nak download tapi dah tak boleh :( nak sgt tgk cerita ni lagi...

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..