Download Hantu Kak Limah 2 (2013)

7:24 PM


Salam.. 

baru je sampai dari Penang petang tadi..hari nie sampai lewat sebab bas gerak lambat + tayar pancit ..

nasib baik tak sampai malam..dah sampai terus online, check emel, fb semua lepas tu tengok ada link download untuk  Hantu Kak Limah 2..so, terus share kat sini..nanti baru nak download dan tengok..





Sinopsis Hantu Kak Limah 2:Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit (2013)


Beberapa tahun selepas kejadian "Hantu Kak Limah" Husin telah bangkrap akibat ditipu skim cepat kaya telah kembali semula ke Kampung Pisang. Di Kampung Pisang, Husin berjumpa semula dengan geng-geng yang lamanya dan juga Mon, wanita yang mula-mula mengisi taman hatinya semasa Kampung Pisang di landa Zombi dan penyebab kepadanya hendak berjaya walaupun tidak mempunyai SPM. Namun beberapa hari selepas itu Kampung Pisang telah dilanda sesuatu perkara yang aneh. Nampaknya sejarah misteri seratus tahun dulu berulang kembali. Kejadian kehilangan lelaki-lelaki teruna di Kampung Pisang kembali menghantui. Dalam kekecohan itu, Kak Limah yang sudah pulih sepenuhnya sibuk merancang rombongan ke Singapura dan menawarkan Husin menjadi pembantunya. Namun begitu, masalah menjadi semakin rumit apabila Husin sendiri telah didapati hilang dirumah oleh Usop dan kawan-kawannya. Kesan yang tinggal hanyalah bekas bungkusan Maggi dari Singapura.


Download Hantu Kak Limah 2 (2013) 


RMVB VERSION
FREAKSHARE 

MKV VERSION
FREAKSHARE


AVI VERSION
FREAKSHARE 




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Best tak citer ni? Tenet lembp payah nk download. Nk tgk kt astro best mcm rasa xberbaloi lak. Sb tgk iklan mcm xbest. Huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure plak..sbb tak tgk lg..rsa mcm best je..try cari review psl citer nie..

      Delete
  2. wahh... tq... layan gak tgk citer ni malam karang...

    ReplyDelete
  3. Owh dah boleh donlod ye Syu..
    ok pasni nak layan lah :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..