Crystal Collagen Eye Mask - Rm1.50/pc

8:30 AM


Salam.. 

aku jual satu lagi produk best -->  Crystal Collagen Eye Mask - Cara Mudah & Berkesan Menyegarkan Mata &  Meremajakan Sekeliling Mata Anda..produk nie dah lama dan ramai yang dah tau..

kalau tak percaya, silalah google ye..hehe..

tapi aku jual harga murah je, Rm1.50/pc..takde jumlah minimum..tak termasuk postage lagi..postage tambah Rm3 (pos ekspress) ke semenanjung..


Crystal Collagen Eye Mask - Rm1.50/pc






Rm1.50/pc
Rm1/pc for 20 pcs

(harga tak termasuk postage)


FUNGSI:

1. Mengurangkan kesan hitam di bawah mata ( eye bag)
2. Melembapkan dan mengurangkan kedutan
3. Mengembalikan kolagen yang hilang
4. Mengecilkan liang roma.
5. Menyegarkan mata dari keletihan

CARA GUNA :

1. Bersihkan wajah sehingga bersih dahulu......kemudian lapkan muka sehingga kering.

2. Selepas membuka foil package, buangkan plastic dalam.....Untuk kesan yg lebih MUJARAB , pakai patch dengn SEGERA selepas membuka foil pakage.

3. Pakai patch seperti yg di tunjukkan dlm gambar secara perlahan supaya ianya terletak CANTIK & BETUL pada KULIT....

4. Pakai "COLLAGEN CRYSTAL EYELID PATCH" Selama 20 Hingga 30minit atau boleh juga di gunakan semasa tdo (FOR THE BEST RESULT)... (Tidak lebih dari 12 jam)

5. Buangkan patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar....DAN JANGAN GUNA SEMULA....




RAMUAN:

• Air
• Gliserin
• Polivinil
• Sodium polyacylate
• Tatariacid
• Minyak Biji Anggur ( Vitis Vinfera)
• Retinyl palmitat ( Vitamin A)
• Tocophbryl asetik ( Vitamin E)
• BHT
• Metil
• Fragrance
• Fragaben
• Phyto collagen
• Lidah Buaya
• Ekstrak teh hijau
• Ekstrak Plum


AMARAN:
1. Gunakan bila perlu sahaja
2. Elakkan Penggunaan pada kulit terbakar dari matahari
3. Elakkan penggunaan dengan pembalut muka atau topeng pengelupas
4. Hentikan penggunaan produk jika anda merasa tidak selesa.
5. Jauhkan dari kanak-kanak
6. Untuk kegunaan luar sahaja.






SIAPA PERLU GUNAKAN CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK?
- Mereka yang kurang tidur
- Mereka yang selalu menghadap komputer, tv atau mesin pada kadar yang lama dan berterusan
- Mereka yang merokok, dan tidak menjaga diet
- Mereka yang selalu membaca, menulis, memandu, etc pada kadar lama dan berterusan sehingga mata letih dan lesu
- Mereka yang ingin mengurangkan garis garis halus disekitar mata
- Mereka yang inginkan penampilan wajah dan mata yang menarik



hnak borong, just email me..nanti aku bagitau harga borong..TERBAIK punya !


untuk order,

Nama :
Alamat :
No hp :
Item:
Kuantiti :

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com

You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. syuhada,mcm menarik..kalau beli RM1.5o tu ade 20 pc ke ? tambah postage how much ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau beli kurang dari 5pcs, guna pos ekspress..klau byk, guna poslaju..rm6 sem/rm9 sbah swak..bminat?

      Delete
  2. ok dh faham,kalau beli 20 pc dpat 1 RM1 kan ~ huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..klau 20pcs dpt hrga rm1 stiap satu ye..

      Delete
  3. syda: syuhada nk tnye berkesan x yg ni?

    ReplyDelete
  4. ada lg x benda alah ni? nak beli

    ReplyDelete
  5. lelaki bleh guna tak????

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..