Cerekarama TV3 : Lara Qaseh

6:46 PM


Salam.. 

sape yang tak sempat tengok Lara Qaseh, Cerekarama TV3 semalam, bolehlah download sini ye..credit : http://kepalabergetar.blogspot.com/SINOPSISMengisahkan tentang tiga pelajar di Asia Metropolitan University, Lara, Qaseh & Imran. Lara dan Imran adalah pasangan kekasih, tetapi dicemburui olh rakan mereka Qaseh yg menaruh hati pada Imran. Bermacam-macam cara dilakukan oleh Qaseh untuk mendekati Imran sampai dia sanggup mempermainkan agama dgn bertudung demi memikat hati Imran. Lara hanya memerhatikan dari jauh perbuatan Qaseh. Bapa Lara pula menghidap cancer dan dirawat oleh doktor Hatta. Lara mengambil jurusan perubatan dan bakal menjadi doktor. Bila bapa lara meninggal doktor Hatta mula rapat dgn Lara kerana dia telah berjanji dgn bapa Lara untuk menjaga Lara bila dia telah tiada. Doktor Hatta seperti menyukai Lara. Selepas setahun Lara bertugas di hospital yg sama dgn doktor Hatta, di KPJ Klang.
Lara menjauhkan diri dari Imran kerana tahu Qaseh menyukai Imran. Suatu hari Qaseh & Imran ditimpa kemalangan dan dibawa kehospital tempat Lara bertugas. Imran bertembung dgn Lara tapi Lara tetap menjaukan diri dari Imran dan memperkenalkan doktor Hatta sebagai tunangnya. Bila qaseh sedar dari koma dia bertanya dgn doktor `seri` siapa yg sering membacakan yaasin & ayat2 al-quran sewaktu dia koma dan dari situ dia mendapat tahu Lara sebenarnya tidak bertunang dgn doktor Hatta. Qaseh memberitahu Imran kisah sebenar. Bila Imran ingin kembali dengannya Lara menolak dan dia memilih doktor Hatta yang menyukainya. 
sumber sinopsis : mamanorlara.blogspot.com
 

PELAKON


Sara Ali, Azlee Khairi, Keith Foo, Ramona Zamzam, Idris Md. Dian, Fadilah Mansor, Hamidah Wahab, Julia Zeigler


LAGU TEMA

 Rapuh - Anges Monica, Cinta Di Ujung Jalan - Agnes Monica, Cintaku Hilang - Geisha, Pencari Jalan Mu - Afgan, Teman Biasa - Five Minutes, Ketulusan Hati - Marshanda, Yang - September Band, Satu Untuk Selamanya - Alam Urbach.


DOWNLOAD
You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..