Cerekarama TV3 : Aku Benci Mama

8:00 PM


Salam.. 
 

Cerekarama TV3 minggu nie 23 Mac 2013 bertajuk Aku Benci Mama ..Lakonan hanis zalikha, Afiq Muiz, Wan Sharmilla, Eja, Zila Bakarin.

pic credit to hanis zalikha.

SINOPSIS Cerekarama TV3 : Aku Benci Mama


Aku Benci Mama. Kesibukan kerja dan masalah ibu bapa, menyebabkan Liana terabai. Emosi Liana sering terganggu, tetapi ia tidak pernah menjejaskan prestasi pembelajaran Liana. Keputusan PMR Liana cemerlang dan ibu bapanya setuju untuk menghantar Liana ke sekolah berasrama penuh supaya mereka mempunyai lebih banyak masa untuk diri mereka. Pada waktu ini, surat cerai sudah ditandatangani. Liana tidak bersetuju untuk dihantar ke sekolah berasrama, dia tidak suka dikurung dan dikongkong. 

Hari pertama Liana di asrama tidak berlalu dengan baik. Dia perlukan perhatian keluarganya. Liana menjadi remaja yang bermasalah di asrama. Dia selalu didenda oleh warden asrama, Pn. Faridah. Hidup Liana kembali bermakna selepas Pn. Faridah banyak memberikan perhatian kepadanya. Mereka menjadi rapat. Pada hari terakhir persekolahan, Liana berjanji akan kembali melawat Pn. Faridah tetapi dia tidak pernah hadir.


PROMO Cerekarama TV3 : Aku Benci Mama LAGU TEMA Cerekarama TV3 : Aku Benci Mama
 

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..