Cara nak Matikan Bunyi Notifikasi Facebook

12:05 PM


Salam.. 

baru-2 nie bila ada notifikasi dari fb, mesti ada bunyi kann..

mula-2 tu ingtkan inbox je, tapi sume notifikasi dia akan keluar bunyi..menganggu jugak bunyi tu bila tengah tengok movie ke tetiba ada bunyi..

so, kalau korang nak matikan bunyi notifikasi fb tu, bolehlah tengok video kat bawah..

video tu hak milik AmanzNetwork , aku just share di sini je..HEHE

nampaknya tak leh share video, so aku share link video jelah..


http://www.youtube.com/watch?v=D2-B-7CN8_E


-selamat mencuba-



You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. bila dah terlalu banyak bunyi, memang mengganggu... thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  2. nice share.. tp ada bunyi bgus jgk.. leh tahu ada noti msuk.. ;)

    ReplyDelete
  3. nadia kadang2 sampai terbawak2 dalam mimpi bunyi notification. kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. kekadang annoying jugak bunyi di facebook tu
    off cepat2 dah dulu =)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..