Produk Baru !! Simply Slim Firming & Slimming Lotion

8:30 AM


Salam.. 



  Simply Slim Firming & Slimming Lotion


 HARGA:

RM70 SEMENANJUNG
RM75 SABAH SARAWAK 


KENAPA HARUS ADA LOTION SIMPLYSLIM ??

- Lotion yang dirumus khas dengan buah peach serta campuran lemon
- Bau yang sangat segar dari buah lemon.. Memang semua boleh diterima hidung.Nak2 kalau ibu mengandung yg loya-loya mual-mual hidu je lotion ni terus segar
- Berkesan serta merta untuk melawaskan sistem penghadaman.So lepas makan tu sila sapu cepat2 kat perut untuk elakkan lemak tu bertempek kat perut...
- Tidak panas sebab lotion ni ada extra collagen..x panas, x hangat sangat..so bila pakai sejuk je..lepas 1-2jam baru kita rasa ianya meresap dlm isi dan bekerja untuk singkirkan lemak yg degil..best kan??
- Fungsi collagen untuk mengahluskan dan menggebukan kulit.so yg rasa kulit sensitif atau x tahan dengan kepanasan sangat elok kalau try lotion ni ..boleh sapu pd pipi dan dagu dengan selamat..sapu, usap,urut, tepuk-tepuk..esok tiada lg double chin! yess....
- Boleh disapu pd lengan, paha, perut, pinggul, pipi, dagu dan banyak lagi tempat yang anda rasakan berlemak
- Hari ini pakai, esok lusa jangan lupa ukur..kompem dah hilang 1-2 inci...wow...



dengar kata lagi hebat dari felinna? kalau nak tau, kenalah cuba sendiri..



SOALAN LAZIM DARI PELANGGAN KEPADA NAJEEHA BEAUTY SIMPLY SLIM

S1 : Apakah kandungan pada losyen ini?
J1 : Kandungan nya ialah Aloe Vera Extract, Sodium Edta, Acrylate, Iris Florientina Extract, Collagen, Glycerine, Capsaicin, Fragrance , Triethanolamine, Methylparaben, Ethlyparaben, Extra Collagen, Isobutlyparaben, RO Water, Campurah buah-buahan Peach dan Lemon.

S2 : Adakah kandungan ini merbahaya pada kulit ?
J2 : Jangan bimbang.Kandungan ini selamat dan sangat bagus untuk kulit wajah dan badan kerana kandungan buah peach yang segar mampu melembutkan kulit orang-orang Asia.

S3 : Adakah losyen ini sah KKM dan Halal?
J3 : Ye.Semua kandungan losyen ini halal dan dikilangkan oleh kilang yang terdiri daripada orang-orang Islam dan kami amat menitikberatkan kandungan supaya sah untuk dibawa solat.Kilang ini juga bertaraf GMP dan Sah Kementerian Kesihatan Malaysia. Jujur diingatkan untuk permulaan kami disyorkan menggunakan KKM kilang dahulu bagi melancarkan proses.. Seterusnya kami akan menggunakan KKM sendiri atas nama syarikat kami sendiri kerana KKm utk Najeeha Beauty masih dlm proses. Untuk mengelakkan menjadi isu, kami tidak meletakkan sebarang no KKM pd stiker kerana pelanggan akan memperkatakan kenapa no KKM lama dan akan datang ini berlainan NOT. Hanya bila sah mendapat KKM syarikat sendiri, kami akan printkan pd stiker.Jadi ianya bukan isu kerana kami mendapat kelulusan KKM atas kandungan yang kilang kami sediakan ;)

S4 :Apa kelebihan SimplySlim ini ?
J4 : SimplySlim ini mempunyai Extra Collagen serta gabungan buah-buahan lemon dan peach yang membuatkan ramai pelanggan suka kan baunya yang segar dan wangi.. dan yang paling penting collagen ini sangat membantu melembut dan menggebukan kulit . Extra collagen ini diminta sendiri oleh pengasas kerana kulitnya sensitive terhadap satu-satu product. Alhamdulillah collagen ini sangat membantu. Kanak-kanak juga boleh amalkan simplyslim untuk tujuan kembung perut , lenguh-lenguh dan sebagainya

S5 : Berapa lama akan Nampak kesan?
J5 : Bergantung kepada tahap kandungan lemak seseorang. Purata nya dalam masa 2-3hari sudah rasa kesan sudah efektif pada tubuh badan seperti seluar yang ketat sudah ada rasa longgar-longgar, dan sebagainya.

S6 : Ada kesan gemuk balik ke tidak jika berhenti sapu SimplySlim ini?
J6 : Tiada kesan gemuk balik atau bentuk badan kembali kepada asal kerana SS ini adalah losyen untuk mendapatkan kembali bentuk badan yang cantik, menarik sekaligus memecahkan lemak-lemak degil terkumpul.Jika disapu itu adalah satu bonus pada diri sendiri untuk kembali langsing dan sekaligus boleh mendapatkan kulit lembut, gebu dan halus.

S7 : Perlu diet ke tidak kalau sapu SimplySlim ni ?
J7 : Tidak perlu berlapar dan menyeksakan diri . Selepas makan anda boleh sapu simplyslim bagi mengawal bentuk badan dan cepat-cepat hapuskan lemak yang baru nak bertamu itu.hehe

S8 : Golongan mana yang boleh sapu SimplySlim ni ?
J8 : Lelaki dan perempuan semua boleh sapu. Kanak-kanak seumur 5 tahun ke atas pon boleh sapu pada perut kembung dan dada jika ada batuk-batuk. Perempuan mengandung boleh sapu pada mana-mana bahagian dan elakkan sapu di bahagian perut bagi mengelakkan proses pembesaran perut. Hehe.. Perempuan tengah berpantang bersalin sangat disarankan sapu SS ini kerana bagus mengurangkan rekahan pd perut dan mana-mana bahagian selepas bersalin .

S9 : Apakah fungsi SimplySlim ini selain untuk melangsingkan badan?

J9 : Fungsi utama SimplySlim adalah untuk memecahkan lemak, melangsingkan badan, membentuk badan yang ideal, menghilangkan rekahan selulit, menghilangkan rekahan kulit selepas bersalin, membentuk wajah /dagu supaya nampak runcing, melegakan perut kembung bagi kanak-kanak , menghilangkan lenguh-lenguh badan, melegakan sakit perut, dada dan etc, bagus utk pesakit strok, dll.

S10 : SimplySlim ni panas tak? Sesetengah produk saya pakai panas dan kulit jadi merah-merah
J10 : Tidak panas, kerana kami menggunakan extra collagen. Sesuai disapu pd kulit wajah dan tempat2 yang sensitif.. Rasa lembut dan dingin serta tidak terlalu panas.




update (4/9/13)

 PROMOSI !!! JUALAN PENGHABISAN STOK !!


  1BOTOL SIMPLYSLIM (SEMENANJUNG)= RM50
  1BOTOL SIMPLYSLIM (SABAH/SARAWAK) = RM55



+

FREE GIFT !!



 

NP : RM 70 SEM/ RM75 SABAH/SWAK

 

berminat?

PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com










You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. owh mcm2 fungsi ada ni..skrg nk cri ubat gemuk ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..ubat gemuk pon dah byk rasanye..tp klau dah kurus tu, xpyh gemuk la..nnti susah nk krus balik..hehe

      Delete
  2. Wahhh produk baru ke Syu?
    Sebelum ni dengar Fellina, sekarang Najeeha :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..