Miss Rose

8:30 AM


Salam.. 

walaupun minggu nie dah study week, tapi sempat jugak aku layan drama lagi..

drama yang aku layan tajuk dia Miss Rose (Taiwan Drama) ..agak panjang jugak la, 23 episod sumenye..penat aku nak habiskan..haha..buku-2 yang berlambak tu tak pulak aku semangat nak habiskan..



tapi, aku tak mau citer pasal drama nie tapi nak cakap yang video opening song and ending song dia sangatlah sweeeettttt..

 Opening Theme Song

'My dear, would you like to change your status?'  ^^


 Ending Theme Song 








 handsome kan hero dia? hehe..


ok, nak studyyyy ~


You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Best tak? Kalau best nak download, tengah bosan nie. hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..