Exam Week

8:00 AM


Salam.. 

minggu nie merupakan minggu exam untuk aku bagi semester ke 8, tahun 4..

memang agak nervous dan takut, sebab aku dah kena reseat untuk last semester..so, this semester, memang wajib kena perform well..insyaAllah..

lagi satu, semester nie merupakan semester yang paling lama untuk study week..study week aku dah start minggu ke 8/terakhir posting sebab dah habis short case hari selasa..lepas tu cuti untuk study week seminggu dan cuti CNY seminggu..tapi, disebabkan aku rasa lama sangat study week, so aku study main-2 je..last few days je yang aku pulun sikit..

oklah, takmau cakap panjang lagi..nak mintak korang semua yang tengah baca blog aku, tolong doakan aku ye..semoga aku dapat buat yang terbaik, insyaAllah..

kat bawah nie jadual exam Sem 8 tahun 4..



dan nie slip kemasukan exam aku..





this semester, exam untuk posting :

Paediactric & Orthopaedics .


wish me luck ^__________^





You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

  1. good luck dear!! Insha Allah, semoga Allah SWT permudahkan segala urusan setelah kita berusaha..

    ReplyDelete
  2. Good luckk. Semoga tenang jwb exam yea

    ReplyDelete
  3. Semoga awak cemerlang dan tenang menjawab exam. All the best yer.

    ReplyDelete
  4. Saya sentiasa doakan semua rakan-rakan blogger saya yang terbaik....
    Selamat berperiksa....!!!!Good luck !!

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..