Episod Akhir Setia Hujung Nyawa

1:27 AM


Salam.. 

mesti ramai yang layan Setia Hujung Nyawa kan??

aku tak layan pon masa kat kolej, just masa balik rumah haritu je layan kejapp..

boleh tahan la, aku tak bape minat sangat..first sebab tak paham jalan cerita (tak baca pon novel Setia Hujung Nyawa) tapi dapat agak la cmne..second, pelakon pon tak bape kenal (maklumlah jarang tengok TV), so tak de feel sangat tengok..hehe..

tapi aku nak tau jugak ending dia..nanti nak tengok on9/download lah episod akhir drama nie..

 

Sinopsis Setia Hujung Nyawa Episod 28 (Akhir)

Ersalina bertambah sedih dan kecewa selepas mendengar berita nahawa suaminya, Zain meluangkan masa bersama Eriza. Bagaimanapun, Zain cuba menjelaskan situasi sebenar di mana pertemuan itu dirancang oleh ibunya yang mahukan Eriza menjadi isteri baru Zain. Datin Adibah terkejut apabila mengetahui kehidupan sosial sebenar Eriza dan menyedari perbuatan telah melampaui batas. Mampukah Datin Adibah menyelamatkan perkahwinan Zain dan Ersalina?




sape yang tak sempat tengok, boleh lah tengok kat video di atas..bye!




You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. Cerita ni bg sy suweet. But.... erm. Ada org silap paham. Sy terbaca statement nana ntah. Dia ckp " Adakah kena terlanjur dulu baru boleh bahagia dan suwet mcm dalam cerita ni." Adeh.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. actually kalau tengok drama dia lg best dari novel. heheheh :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..