UIP Hansel and Gretel Contest

3:11 PM


Salam..

kelas habis awal hari nie..sangat terharu dengan my supervisor, Prof J yang sangat-2lah rajin bagi teaching hari nie..walaupun tak sampai setengah jam, tapi prof sanggup luangkan masa cari kes CVS/cardiac untuk bagi kitorang dengar murmur..

Alhamdulillah, dapat jugak dengar dan appreciate murmur tadi --> Pansystolic murmur (PSM)..
patient (umur 1.5 tahun) tu sangat cooperative,dia bagi je prof dan kitorang examine dia..semoga patient tu cepat sembuh..Aminn..

ok, back to the topic..

sape yang nak menang hadiah iPhone 5 dan macam-2 lagi,silalah join contest nie..
kena create a meme..macam caption lah lebih kurang..



Cara Join:

STEP 1: Download any one of the screenshots from the movie.
STEP 2: Come up with your most funny and kick ass meme caption for the image.

cth :



STEP 3: Upload the meme image to our website.
STEP 4: Get your friends to start voting!




gudluck !!


 p/s ; aku dah join..klik sini dan tolong klik LIKE gambar macam kat bawah nie ye..mekasih !





You Might Also Like

9 kata-kata yang comel~

  1. mcm best jer movie ni :) teringin nak tgk

    ReplyDelete
  2. PSM untuk cardiac? Maksudnya apa tu dik (or doc?) Dia mmg ada problem jantung yer? Umur dia setahun setengah? A baby...kesiannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pansystolic murmur..yup, dia ada mslh jantung sjak lahir lg..tu la, kcik2 lg dah skit..huhu

      Delete
  3. tengok nampak mcm menarik movie ni..

    ReplyDelete
  4. memang nak tengok filem ni. mesti best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, nmpak cam best jer..klau smpat, nak tgk jgk nnti..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..