Runway Cop Korean Movie

8:30 AM


Salam..

nak share satu lagi korean movie yang best - Runway Cop ..

movie nie baru lagi, tak salah aku May 2012 kot..



Hero : Kang Ji Hwan, Heroin : Sung Yu Ri..
dua-2 pelakon nie aku minat..


citer dia macam nie, ada sorang polis nie, dia agak selekeh dan berbau & badan dia agak gemuk..pastu ada satu kes yang melibatkan dunia fashion dan dia terpaksa jadi polis undercover..asalnya bukan dia yang terpilih, tapi sebab orang yang dipilih tu accident pulak, so dia terpaksa ganti..then, untuk jadi model, dia kena kuruskan berat badan 20 KG dalam masa 2 minggu..lepas tu, apa yang jadi??

tengok sendiri lah ye..HEHE..yang pasti movie nie best dan ada banyak part comedy..



Klik sini untuk tengok online --->  Runway Cop Korean Movie



p/s : akhir-2 nie aku semakin rajin nak tengok movie korea..drama tu memang selalulahhh..


jom KLIK SINI .

You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. kalau movie korea, saya suka movie perangnya. memang terbaik

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..