Ride Away Korean Movie

8:30 AM

Salam.. 

aku baru je tengok korean movie -Ride Away nie..nie bukan citer baru, tahun 2008 nye..tapi sebab Han Hyo Joo berlakon, aku tengok jugak la..

boleh tahan jugak jalan citer dia..tapi agak slow..

ending dia aku tak bape paham sangat tapi aku rasa hepi ending kot..

kalau korang nak tengok, boleh tengok online kat sini --> Watch Ride Away




SYNOPSIS

Ha-jung, a college freshman, is interested in a boy who works at a secondhand book store near her school. Although a clerk is excited by her, he cannot forget his old girlfriend who has been unconscious since a car accident three years earlier. The growing pains mature the awkward and immature twenty-year-old.

 



-selamat menonton-
 
 
 

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. dulu FD selalu layan cerita korea, sekarang tak dah :3 tak tahu cerita apa yg menarik sekarang ni

    ReplyDelete
  2. orang yang minat korea ni mesti minat gila ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. nak tau tak, cyda tak pernah tgk movie korea, best ke? huhuhuhu

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..