Responsible Blogging 2013

2:25 AM


Salam.. 

pernah dengar tak pasal Responsible Blogging 2013?  Responsible Blogging 2013 nie adalah kempen yang dianjurkan oleh Crowdpot..
 Crowdpot tu ape pulak? Crowdpot nie lebih kurang macam Nuffnang, iaitu medium pengiklanan blog dan laman sosial.. Crowdpot nie baru lagi, belum ramai yang tahu..

aku dah pernah dengar pasal kempen  Responsible Blogging 2013 sebelum nie, tapi baru tergerak hati nak join..




Responsible Blogging 2013  (Blogging Bertanggungjawab 2013)

Matlamat kempen ini adalah - 1,000,000 Ikrar, 2000 Bloggers, 9 Jenama.


9 Ikrar
 

 Kepada yang berikrar, ada hadiah juga disediakan bagi pengikrar yang ke 999.. Hadiah ditaja oleh  Ninetology salah seorang penganjur Responsible Blogging 2013 ..


so, kepada blogger, jomlah join sekali..




sambil berkempen, boleh redeem hadiah bila dah cukup point..tinggalkan emel kalau nak join ye..

 picture credit to : Mah@mahu

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..