fREns~

Chocoletto & Susu Kambing

ads

Thursday, January 3, 2013

Jom Daftar Rebate Smartphone RM 200


Salam.. 

korang dah daftar belum? dah boleh mula mendaftar sejak 1 Jan 2013 hari tu..sebelum tu, jom tengok syarat dulu sama ada layak atau tak..



Syarat-syarat kelayakan permohonan Pakej Komunikasi Belia:

i. Warganegara Malaysia yang berumur di antara 21-30 tahun pada tarikh memohon;
ii. Pendapatan bulanan adalah RM3,000 dan ke bawah;
iii. Model telefon pintar 3G yang ditawarkan (Harga maksima RM500);
iv. Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar; dan
v. Satu telefon hanya untuk satu belia;


bagi yang nak mendaftar, boleh daftar di sini.


Antara dokumen yang perlu dikemukakan semasa membuat tuntutan ialah seperti berikut:
Salinan MyKad / Kad Polis / Kad Tentera [Link utk daftar sbg Pemohon Bekerja]
Salinan kad pelajar bagi pelajar sepenuh / separuh masa. [Link utk daftar sbg Pelajar]
 

 yang bestnye, takde had maksima untuk smartphone yang boleh dibeli..yeay !!



7 comments:

  1. utk daftar nk kena klik yg mana?? byk link..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut kriteria la..klau pelajar, klik link pelajar tu..klau bekerja, klik link pekerja..yang tu dah direct trus ke link specific..

      Delete
  2. Tiada had harga pembelian SmartPhone. Berita baik buat belia yang layak.

    ReplyDelete
  3. sedih =( iqa baru 20 tahun hurm sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe iqa..insyaAllah next year mybe ada lg..

      Delete
  4. pehh..tggu die nye loading nk anta aplication ni pnye la lme...

    ReplyDelete
  5. nnt nk tuntut rebat tu kt mna erk?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!