EnSurvey - Jawab Survey dapat $$$

6:49 PM


Salam..




balik je dari HKL, terus online dan buka fb..pastu ternampak post Denaihati pasal EnSurvey..

apalagi, teruslah join..just daftar tak sampai seminit, terus boleh jawab survey..

now, tak sampai 10 minit dah berjaya jawab 2 survey dan dapat kumpul Rm2.80 ..




so, apalagi..jomlah join..daripada dok online saje-2..HAHA..

Info mengenai EnSurvey


1) EnSurvey akan membuat bayaran sebanyak RM2.00 hingga RM20.00 bagi setiap tinjauan (bergantung kepada pihak klien) dan setiap tinjauan mempunyai had bilangan respon yang tertentu.

2) Boleh cashout bila dah cukup Rm100, tapi Rm2 akan dipotong sbg caj pengendalian..

3) Untuk menggandakan pendapatan anda, kita perlu menjemput rakan-rakan menerusi program referral sama ada melalui promosi di Facebook ataupun e-mel. Setiap kali seorang rakan anda mendaftar menerusi program rujukan kita, EnSurvey akan memberi 2.5% pendapatan ekstra kepada kita. Lagi ramai yang join lebih banyaklah income yang kita perolehi.

- copy dari blog Denaihati -


oklah, nak merehatkan diri kejap..penat sangatttt..






You Might Also Like

6 kata-kata yang comel~

  1. Nice..Boleh try ni.Ciput pun duit jugak..

    ReplyDelete
  2. memang ada baca dkat blog denaihati. tapi blm nak try lagi

    ReplyDelete
  3. Jika anda berminat untuk memperolehi pendapatan online secara santai sambil menambah pengetahuan umum, EnSurvey merupakan destinasi pilihan yang terbaik kerana kian hari EnSurvey kian berkembang pesat keranamu.

    Terima kasih atas sokongan anda sudi blog & menyertai online komuniti soal selidik kami.

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..