akhirnya

11:24 AM


Salam..




Alhamdulillah, akhirnya habis jugak short case paeds aku tadi..

walaupon tak dapat perform well, tapi aku tetap happy jugak..

dah boleh balik rumah..yeay !

aku tak sure nak balik hari nie or esok, tapi aku decide nak balik hari nie jelah..

lepas dah penuhkan lagi sikit logbook aku, baru nak balik Penang..

tak sabar rasanya nak sampai rumah, sebab dah lama tak balik..

sekarang nak on9 jap, pastu nak siap-2 untuk balik..

next week dah start study week, then cuti raya cina..kiranya study week dalam 2 minggu macam tu..

aku nak stay kat rumah lama sikit kot, dalam seminggu lebih..lepas baru nak ber'study' week..
 

 

 


 

You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. x sabar nak balik kg jugak hehe..

    jangan lupa join http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  2. bestnyer balik kampong kanns.. ehhee

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..