Tugasan ke-3 iPhone 5 gadget impian

4:19 PM


Salam.. 

Tugasan ke-3 iPhone 5 gadget impian sangat-2 diperlukan oleh pembaca, pelawat dan sesiapa saja yang tengah baca entri nie untuk membantu aku..

korang boleh mengundi aku di blog Denaihati dengan mengklik banner di bawah..



Klik Button Di Bawah Untuk Mengundi
undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat


tapi, sebelum mengundi, korang kena daftar dulu di blog Denaihati..

jangan risau, senang je caranya dan cepat pulak tu..tak makan masa lama sangat..

CARA DAFTAR sebelum mengundi


1. Klik banner  undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat .



2.  Klik LOGIN ..bagi yang dah register sebelum nie boleh terus LOGIN..bagi yang belum , kena register dulu..



3. After tekan button LOGIN tu, anda akan redirect ke page lain dan klik REGISTER.
masukkan username dan juga emel dan klik REGISTER.



4. Then, check emel anda..Copy password dan klik link berwarna BIRU tu.



5. Klik update profile yang ada dekat bottom page tu..
Korang dah automatik LOGIN dan klik semula button di bawah nie..


 undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat




6.  Lepas tu pilih 3 blog untuk diundi..yang pertama, mestilah blog aku..HEHE..



ke-2 dan ke-3 boleh pilih yang mana korang suka dan klik HANTAR UNDIAN ..

(Pengundi boleh mengundi blog anda sehari sekali dan boleh diulang-ulang setiap hari sehingga tarikh akhir 24/12/12.)

jadi, undilah blog aku setiap hari ye..

Thanks a lot ^________^


p/s: tak paham boleh tanya ~


*mintak tolong 
1) klik G+1 button di entri nie -->iPhone 5 gadget impian  
thanks a lot ^^* 




You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..