Segmen Bloglist iPhone 5 gadget impian

1:10 PM


Salam.. 

tetiba rasa nak buat 'Segmen Bloglist iPhone 5 gadget impian'

sebab utama, adalah untuk meraih G+1 dan juga undi di blog Denaihati..

hope ada yang join dan support ye..mekasih~




CARA UNTUK JOIN

1. Buat entri bertajuk dan letakkan banner di bawah dalam entri anda..


contest iphone5 300x250 Banner


2. Klik G+1



(kalau button warna merah, maksudnya dah klik) & bagitau no berapa ye.

 3. Undi blog aku (http://www.syuhadasalleh.my)
Cara nak undi boleh tengok di sini) *tak wajib*

4. Tinggalkan URL entri korang di kotak komen di bawah..

 Done !


kesemua blog yang join akan diletakkan ke dalam bloglist khas dekat blog aku..



so, jemputlah join beramai-ramai ye..





You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..