Jom Join Segmen Khas Rakan Bloglist Oh Gosip Artis dan Menang RM50

11:51 AM


Salam..klik banner utk join..


Segmen ni Admin akan masukkan 50 Orang kedalam senarai bloglist Oh Gosip Artis dan admin juga amat berbesar hati sekiranya mendapat sambutan daripada rakan-rakan blogger yang lain untuk join sama dan sekiranya penyertaan segmen ini mencecah 200 Orang yang menyertai penyertaan, admin akan berikan RM10 topup (maxis,happy,digi dan celcom) kepada 10 Orang yang memberikan traffik yang tinggi untuk ke segmen ini. Dan pemenang PERTAMA admin akan berikan RM50 + RM10 topup (maxis,happy,digi dan celcom). Semoga segmen ini mendapat sambutan disamping berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain..


tamat pada  31 Disember 2012.

You Might Also Like

7 kata-kata yang comel~

 1. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/jom-join-segmen-khas-rakan-bloglist-oh.html
  klik link tuhh kalau nk topup RM50+RM10 ...tamat pada 31/12/2012...

  ReplyDelete
 2. dari segmen yang sama...jemput follow kita  http://cikazzah95.blogspot.com/2012/12/jom-join-segmen-khas-rakan-bloglist-oh.html

  ReplyDelete
 3. Terima kasih krn join.. mengikut syarat yang ditetapkan.. walaupun admin tgk ada yang tidak meletakkan badge Oh Gosip Artis di sidebar atau footer.
  Alhamdulillah... semoga segmen ni mendapat sambutan daripada blogger-blogger semua... Tujuan Admin adalah untuk memasukkan 50 kedalam senarai bloglist Oh Gosip Artis. Sekiranya target Segmen ni berjaya mengumpul 200 peserta dan keatas. dengan besar hatinya Admin akan menaikkan jumlah wang RM100 kepada pemenang yang pertama (dalam bentuk wang dan akan di transfer ke akaun anda) + topup RM10 dan kepada pemenang ke-2 hingga ke-10 admin akan berikan topup RM10.Maka jumlah keseluruhannya RM200. Harap mendapat sambutan sebelum tarikh tutup 31 Disember nanti. Selamat bersegmen semua. Dari Oh Gosip Artis.

  ReplyDelete
 4. Salam hormat kepada yang menyertai peraduan ni.. Nampaknya penyertaan ni tidak mencapai ke sasaran yang di inginkan oleh admin..dan hadiah yang ditawarkan oleh admin akan ditarik balik.. Walaubagaimanapun admin bermurah hati untuk memberikan RM10 topup kepada semua yang menyertai peraduan ni.. Sila emailkan nombor telefon dan network anda ke careeron9@gmail.com
  TQ semua.. Support me.. OhGosip Artis..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wasalam,takpe2..dpt topup pon jadi la..thanks ye..japgi sy emel..

   Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..