Jom bagi sumbangan untuk anak yatim

7:05 AM


Salam..

jom bagi sumbangan untuk mereka ~

Nie antara gambar yang aku copy dari blog Kak Nadia..







untuk entri penuh, korang bolehlah tengok di sini -->  http://www.nadiafarahida.com/2012/12/saya-memerlukan-sumbangan-untuk-anak.html



sebarang sumbangan, bolehlah sumbangkan ke akaun di bawah ye..



# seramai 40 orang blogger lain akan bekerjasama untuk memeriahkan majlis pada 24.2.2013 ni nanti. (ruginye...aku tak boleh nak join, minggu final exam dah tu)




You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..