fREns~

WAJIB TERJAH!

ads ads ads ads ads ads ads

Chocoletto sedap!

ads Cabaran Duit Raya 2014

Wednesday, December 26, 2012

Jackals Are Coming Korean Movie


Salam.. 

aku baru je habis tengok Kmovie nie tajuk dia Jackals Are Coming..


Song Ji Hyo & Jae Joong


sebab Song Ji Hyo berlakon, terus aku download and tengok..lagipun genre dia comedy..

movie nie baru lagi, bulan lepas baru ditayangkan kat Korea..bulan nie dah boleh download..cepat jugaklah..english subtitles ada, tapi tak berapa betul sangat..nasib baiklah aku faham sikit-2..
overall, boleh tahan jugak movie nie..tapi aku tak dapat nak hayati sangat sebab tak paham sebenarnya..aku just buat assumption sendiri..tapi, happy ending..dun worry..


ok,kalau korang nak tengok jugak, aku letak link download video & subtitles sekali..
video dia ok, subtitles tak ok..maybe sebab baru lagi, so tak di'translate' dengan betul..


 DOWNLOAD VIDEO





SUBTITLES (eng)



korang boleh pilih nak download yang mana satu..lebih kurang sama je.


 SYNOPSIS

A not so smart female killer (Song Ji-Hyo) is hired to kill a popular singer (Youngwoong Jaejoong). The killer then kidnaps the popular singer and tries to kill him in a bold manner which the customer requested, but the police arrive ...  


 nampak comel jer Ji Hyo dengan rambut kaler nie..



mintak tolong 
1) klik G+1 button di entri nie
  thanks a lot ^^


 
 

9 comments:

  1. Wahh!! Sinopsis nya nampak menarik.. Thanks share ye :)

    ReplyDelete
  2. macam best jek... Bookmark dulu!

    ReplyDelete
  3. Akak ada terberkenan dengan filem Go Soo dan Han Hyo Joo. Love 911. Tak tau bila boleh available nak download.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh,citer tu..tahu jgk..tgh dok mnunggu link download kuar..hehe..mcm best..lg excited nk tgk time diorg dlm RM (running man)..

      Delete
  4. btw kan cam ne nak guna sub tu. ajar please.

    http://nsyammie.blogspot.com/ cbox me !

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..mcm biasa..buka video dlu,then drag sub ke dlm video tu..klau nama sub xsme ngn video, video x dpt detect sub tu..

      Delete
  5. Thanks!! da lama cari cite ni.skrg jugak download!

    ReplyDelete
  6. Thanks a lot...dah lama dah cari cite ni,bila nk download sume nak mcm2,no tepon la itu la ini la..tp sejak jumpe page ni snang je nk download.. :D

    ReplyDelete
  7. Thanks a lot...dah lame dah cari cite ni,time nk download mcm2 dye nk no fon la itu la ini la,tp bila dah jumpe blog ni sng je nk download.. :D

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!