Contest iPhone 5 gadget impian dilanjutkan dan hadiah BERTAMBAH

12:30 PM

Salam..


contest iphone5 300x250 Banner


sepatutnya contest iPhone 5 gadget impian
dah tamat semalam, 24/12/2012 bersamaan dengan besday aku (perlu ke mention.haha)

tapi bro DH dah lanjutkan ke 31 Disember 2012 & hadiah pon telah bertambah dengan banyaknya!

suka-suka..yang best bila dah dilanjutkan, maknanya masih ada masa untuk semua peserta meneruskan perjuangan dalam mendapatkan iPhone 5 gadget impian

so, meh sini aku nak share hadiah-hadiah yang dah diupdate semalam..kalau ada rezeki, Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat..


kat sini aku letak hadiah utama jelah ea..yang hadiah lain korang boleh klik link ni --->iPhone 5 Hadiah untuk Blogger




20120925 082402 iPhone 5 Hadiah untuk Blogger


HADIAH UTAMA CONTEST iPHONE 5 GADGET IMPIAN

Setiap pemenang 1 – 5 akan membawa pulang :
  1. Seunit iPhone 5 16GB (Harga iPhone 5 Malaysia RM2190)
  2. Sekuriti Blog untuk tiga bulan oleh Eizil.com
  3. Satu package promosi web hosting oleh Denaihati Network – Serverfreak
  4. eBook Hartanah oleh Abangensem.com
  5. eBook SEO oleh Ariffshah.com
  6. eBook 37 Teknik Luar Biasa Menulis Blog oleh StudioAksara.com
  7. Sebuah buku “Khalifah Ganti Superman” oleh Tan Sri Muhamad Ali Hashim.
  8. Sebuah buku “Keajaiban Rezeki – Keajaiban Otak Kanan
  9. Sehelai T-Shirt DENAIHATI.
  10. Car Sticker DENAIHATI.


 so, jomlah bantu aku dengan klik G+1 entri nie---> iPhone 5 gadget impian
..kalau da klik, jangan klik dah ye..nanti jadi tak klik semula..mekasih !

 

 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..