Cashout Says.my kali ke-3

8:30 AM


 Salam.. 

dah lama rasanya aku tak cashou Says.my .. kali terakhir cashout bulan Julai lepas..
boleh baca entri Cashout Says.my kali ke-2  ..

Alhamdulillah,kali nie berjaya kumpul banyak sikit..ingat nak kumpul aje lagi, tapi tak sabar la pulak nak cashout..HEHE..

so, aku dah tekan button cashout untuk cashout kali ke-3..


Rm200 ~!!

so,kalau korang nak dapat macam aku jugak , jom daftar Says.my dulu..
sempena bulan nie,  Says.my ada buat giveaway..bila korang sign up, automatik korang join GA tu..




jadi, jomlah SIGN UP sekarang..


You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. Untunglah...Baru 2hari je signup says...Hehe..Letak kat blog biar gitu jer.Bulan depan tengok...Tahniah2

    ReplyDelete
  2. SALAM dear syuhada . mohon print screen nak sharre kat blog antara 8sharer yang dah cash out . thanks aww. :D
    excited nak share macam ni la jadiknya ..happy blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam, anys..ok, no probs..bleh je print screen..hehe

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..