Tugasan Peserta iPhone 5 gadget impian

8:05 PM


Salam..

Tadi Denaihati dah umumkan pasal tugasan-2 yang perlu dibuat oleh para peserta  iPhone 5 gadget impian ..
Tugasan tu nampak simple, tapi perlukan usaha yang sangat gigih untuk dapatkan  G +1 ..

  antara tugasannya, 

Tugasan-Tugasan

1. Tugasan Pertama : Cabaran G +1. Peserta perlu mengumpulkan sebanyak mungkin klik G +1 untuk entri penyertaan anda.
Screen Shot 2012 11 16 at 2.55.21 PM iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula
2. Tugasan Kedua : Cabaran SEO. Tempatkan blog anda antara top 10 di Google.com dengan keywords “iPhone 5 Gadget Impian“.

3. Tugasan Ketiga : Undian Pembaca. Akan ada entri khas.
 
4. Lima Top Blogger Malaysia akan menilai blog top 10 berdasarkan design, kandungan dan kesungguhan.



Peserta mesti berusaha untuk menjadi Top 10 untuk setiap tugasan yang diberi kerana markah tertentu akan hanya diberikan kepada peserta yang berjaya menduduki top 10 untuk setiap tugasan. 10 Blogger yang berjaya mengumpul markah terbanyak untuk semua tugasan akan dinilai oleh Top Blogger. Pemenang akan ditentukan dari jumlah markah paling banyak dikumpulkan oleh peserta contest iPhone 5 gadget impian.


so, kesimpulannya..aku buat entri sebab nak mintak tolong korang support aku..HEHE..tolonglah rajinkan tangan korang yang comel dan cantik tu untuk klik G +1 button yang ada di entri nie ye --->  iPhone 5 gadget impian

 ribuan terima kasih diucapkan buat korang..^___^



Tarikh Tutup Cabaran
Semua tugasan akan ditutup tepat jam 11.59 pm, 24/12/12.
 * tarikh nie memang spesel sebab...birthday aku yg ke 22..kalaulah dapat iPhone 5 nie, memang rezeki sebagai hadiah hari jadi aku la..HIHI..berangan~*


kalau korang memang sangat baik hati, jomlah tolong peserta lain jugak...klik G+1 button entri mereka ye..
kesemuanya 85 peserta termasuk aku..


BIL.
URL BLOG
1.
http://amriawan.blogspot.com
2.
http://sayagilerpurple.blogspot.com
3.
http://ainunmardhiyyah.blogspot.com
4.
http://blog.qashmere.net
5.
http://shahrulsite.net
6.
http://lamancoretcorot.blogspot.com
7.
http://www.faizalfredley.com
8.
http://blog.amirez.com
9.
http://normj1001.blogspot.com
10.
http://ejamothman.com
11.
http://www.namiacinta.com
12.
http://akubiomed.com
13.
http://hafizrahim.com
14.
http://hatiputera.com
15.
http://www.cikpjaz.com
16.
http://kertaswarnamerah.blogspot.com
17.
http://www.khairul-zamri.com
18.
http://creativeourminds.blogspot.com
19.
http://www.ajumohit.com
20.
http://smp3lembang.blogspot.com
21.
http://www.syuhadasalleh.my
22.
http://tuudia.com
23.
http://dawaihati.com
24.
http://blogsyarih.com
25.
http://puanbee.com
26.
http://ordinarygurl-sue.blogspot.com
27.
http://toogreentobefalse.blogspot.com
28.
http://pipoq.blogspot.com
29.
http://naziman.com
30.
http://www.sensasi2020.com
31.
http://cheezemaz.blogspot.com
32.
http://askep-net.blogspot.com
33.
http://amirulhakim1996.blogspot.com
34.
http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com
35.
http://ceritacikika.blogspot.com
36.
http://www.yastro.net
37.
http://peluangtercipta.blogspot.com
38.
http://www.akmaomar.com
39.
http://wanzawawi.com
40.
http://bahrain-info.blogspot.com
41.
http://eiz1004.upprofits.com
42.
http://jmr23.com
43.
http://earncent.com
44.
http://www.ciklilyputih.com
45.
http://www.azri.my
46.
http://www.azamrashid.com
47.
http://www.fazrol.com
48.
http://www.bonikacak.com
49.
http://onlajer.blogspot.com
50.
http://www.hasrulhassan.com
51.
http://pondokkecil.com/blog
52.
http://puangojes.blogspot.com
53.
http://www.siezuka.com
54.
http://www.aminjohar.com
55.
http://education-vionet.blogspot.com
56.
http://coretancyber.com
57.
http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com
58.
http://nurulnadiahmamat.blogspot.com
59.
http://profhariz.com
60.
http://www.zulkbo.com
61.
http://zonbebas.com
62.
http://saljuhumairah.blogspot.com
63.
http://dululainsekaranglain.com
64.
http://www.anakulucheka.com
65.
http://www.eyriqazz.com
66.
http://hakaluka.blogspot.com
67.
http://www.hafizmohd.com
68.
http://nakbebel.blogspot.com
69.
http://sharidawati.blogspot.com
70.
http://diarisakuragurl.blogspot.com
71.
http://alinmarlini.com
72.
http://ummihanie.com
73.
http://aimancool99.blogspot.com
74.
http://www.bicaramakdara.com
75.
http://wangerrard.com
76.
http://www.cikgunaman.com
77.
http://hatisamronkin.com
78.
http://aziewan.com
79.
http://www.myvitrd.com
80.
http://miri4evernet.blogspot.com
81.
http://www.faizalpj.com
82.
http://bloggernote.org
83.
http://nikkhazami.blogspot.com
84.
http://kongsibersamanora.blogspot.com
85.
http://amarzaim.my


insyaAllah, nanti aku akan support korang semua jugak ye..





You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. syu, kalau syu betul2 confirm nak join photoshoot tu, paling lewat syu kena inform nadia hari kamis ye. nadia nak book untuk syu. ok?

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dlm tugasan seterusnya.

    ReplyDelete
  3. salam kak saye pn ade gakk jgn lupe klikk G+1 saye juga ye

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..