Tarikh Pemberian Rebat RM200 Beli Telefon Pintar

12:00 PM


Salam..

Seperti yang diumumkan dalam bajet 2013, tarikh untuk pemberian rebat rm200 beli telefon pintar akan diagihkan mulai 1 Januari 2013. Rebat RM200 terbuka kepada belia berumur 21 hingga 30 tahun dengan pendapatan bulanan RM3,000 ke bawah.  


aku nak iPhone 5 nie..boleh??


Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Dr Rais Yatim yakinprogram itu dapat dijalankan tanpa sebarang masalah berikutan persiapan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) yang sangat baik.

  Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada pembentangan Belanjawan 2013 di Parlimen September lepas, mengumumkan pemberian rebat RM200 secara ‘one-off’bagi golongan belia membeli satu unit telefon mudah alih pintar 3G bertujuanmembuka akses maklumat kepada mereka.



p/s : so sape yang layak and nak beli..better simpan dulu niat tu dan beli tahun depan..jimat rm200 kot..HEHE

You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. MJ dok fikir nak beli apa ye, smartphone ni tak murah regenya :D

    ReplyDelete
  2. yang, pasal photoshoot tu nanti nadia announce dekat blog ye. :)

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..