panas

8:48 PM

Salam..

panas betul cuaca sejak 2-3 hari ni..mandi pon kena double sebab sentiasa rasa panas..semiggu lepas hujan memanjang,skang ni panas pulak..patut ramai yg demam la,sakit2 sebab cuaca x mnentu skang..

Alhamdulillah,aku sihat je sepanjang kat rumah ni..dapat la manfaatkan cuti dgn sepenuhnya..ye la kot..haha..padahal tido makan makan makan dan tido je cuti ni..konfomlah berat aku naik lg..huhu

sampai kl nanti mesti rasa semangat nak diet..tapi 2 hari pertama jela..lepas tu dah give up..haha..memang hangat2 taik ayam je aku ni..huhu..

oklah,dah penat merepek ni..tangan pon dah sakit dok menaip kat tablet ni..klau guna laptop xde la nak kena taip satu2..

oklah,bye..ahad ni baru balik kl..xmau balik awal2..nak enjoy puas2 cuti yg berbaki ni..

You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

  1. eh, betol. panas. malam pon panas. tak tahulah, kipas pasang laju dah. hostel mana ade airkon kan.. eh, rumah pon tak de. hehehe.

    ReplyDelete
  2. tau takpa ! panas kot , smpi mlm pun panas lagi . urmm

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..