Lamor 2 Ready Stock

11:58 PM


Salam..


READY STOCK !! baru je amik stock tadi..





Ada 8 kotak semuanya..total 1 set 13 kotak..baki lagi 5 kotak akan ambil nanti..

esok baru aku nak try minum..dia kena minum sehari sekali tiap-2 pagi..

efek dia selalunya akan nampak dalam 2-3 weeks..but kulit aku sangat berjerawat dan agak berminyak..so, sis yang jumpa aku tadi cakap maybe kulit aku nie lambat sikit nak hilang parut jerawat tu..maybe dalam 1 months lebih macam tu..but, untuk kulit lembap dan pori-2 mengecil selalunya kejap je, dalam 2 weeks macam tu dah nampak kesannya..

dan kalau nak kesan dia ok, kena pastikan minum setiap hari..aku nie pemalas sikit..kadang-2 skip je..tapi kali nie aku mesti kena minum pagi-2 dengan komitednye..HEHE..

sis yang aku jumpa tadi kulit dia sangatlah flawless..jeles kot..dia nampak muda daripada umur dia yang sebenar..berapa tu, tak payah lah bagitau ea..

sebelum nie, aku ada share yang Fyna pon minum jugak Lamor 2 nie..tapi ada lagi 2 blogger femes yang minum Lamor 2 nie jugak..

boleh tengok entri diorang kat sini ea..




Harga Rm180 Sem/ Rm185 Sabah Swak 
(including post + automatic membership)


oklah, time to sleep..pagi sok ward round pukul 7.30 pagi..kena bangun awal..





You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

  1. lalingg, nanti jangan lupa share testimoni sendiri sebelum and selepas ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh, mmg akan share..tp dlm sbulan lg ye..hehe..

      Delete
  2. Replies
    1. insyaAllah berkesan..syu pon bru mula minum.

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..