iPhone 5 gadget impian

11:00 PM


Salam..

Entri nie untuk contest iPhone 5 gadget impian yang diajurkan oleh bro Denaihati..


a)  Senarai semua entri iPhone 5 yang ada di blog Denaihati.








b)Tuliskan kenapa anda minat sangat iPhone 5.

- Sebab tak pernah ada apa-2 barang/produk Apple sebelum nie..teringin jugak nak guna dan rasa perbezaan dengan brand lain..

- Sebab memang tak mampu nak beli buat masa sekarang..student lagi..HEHE..

- Nak jadi antara yang terawal menggunakan iPhone 5..*mungkin dah terlambat kot..HAHA*


Hadiah
1. iPhone 5 Baru, warna hitam/putih, 16GB.



Tarikh Tutup Penyertaan
11.59 pm, 6/11/12.

doakan semoga ada rezeki untuk aku ye..^__^ HIHI..jomlah join jugak.. 


Contest iPhone 5 Gadget Impian anjuran Denaihati di taja oleh :


* Update *

mintak tolong 
1) klik G+1 button di entri nie
thanks a lot ^^* 

 

You Might Also Like

90 kata-kata yang comel~

  1. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
  2. nak gune barang apple, selebihnye pon kene gune barang apple, seperti earphone ke, charger ke. apple ni xleh share2 dgn produk laen. kedekut

    ReplyDelete
  3. good luck ye. sy pun ada cuba nasib. :)

    entry terbaru : Update Android JellyBean 4.1.1

    ReplyDelete
  4. Kalau sekali mengunakan produk Apple tidak akan toleh kebelakang. Selamat berjaya dengan penyertaan contest ini.

    ReplyDelete
  5. syuuu, jom join sayangg. :)
    ada 11 hadiah semua, kalau contohnya syue menang, kita akan poskan hadiahnya ye. :)

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya dgn kontest iphone 5 ni

    ReplyDelete
  7. entry menarik :)
    good luck untuk awak sama :)

    ReplyDelete
  8. Salam,

    Good luck syu :)

    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  9. syuuu,
    syu tinggal mane ye? nak join photoshoot blogger dekat shahalam tak? dekat white studio. ala ala gathering blogger gituueeeww~

    ReplyDelete
  10. Good luck Syu..
    Moga ada rezeki buat kita ye :D

    ReplyDelete
  11. Salam kenalan dari peserta contest iPhone 5 gadget impian, chaiyok semoga berjaya. :D

    ReplyDelete
  12. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye..gudluck jgk bro, nnti sy support jgk ea.

      Delete
    2. GOOD LUCK Syuhadah kedudukan rangking pun dah naik first tu dasyatlah...terbaik semoga berjaya

      Delete
  13. Sedang menjalankan tugasan kedua

    ehhhh terklik G+ pulak :)

    klik sini pulak
    http://www.anakulucheka.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye..gudluck jgk..dah support kamu jgk..

      Delete
  14. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..gudluck jgk ye..dah support ^__^

      Delete
  15. Salam ziarah dan perkenalan..saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. Thanks..

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jgk..thanks ika..nnti syu G+ ika nye entri jgk ye..

      Delete
  17. gud luck!!! :) datang sini click g+ and follow :)

    ReplyDelete
  18. Gudluck syu! jom g+ kan entry saya juga!

    ReplyDelete
  19. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..
    http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/11/iPhone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  20. salam ziarah.. saya dah g+1.. jom ke blog saya dan g+1 kembali. good luck.. :p

    ReplyDelete
  21. Salam kunjungan & salam perkenalan. Hadir di blog ini bagi memberikan sokongan rakan seperjuangan "contest iPhone 5 Gadjet Impian" dgn perkongsian G +1. Harap sudi berkunjung balas ke blog " cheezemaz (dot) blogspot" dgn G+1 juga

    ReplyDelete
  22. Salam Syu,

    gudluck ye... akk dah G+ kan... plz return my favor ;)

    ReplyDelete
  23. ok dah click g+

    http://peluangtercipta.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. pjaz dh klik g+
    jgn lupa supprt pjaz jgk yer

    slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^

    http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  25. ciktom dh klik g+ yg ke 47..goodluck dear!!

    ReplyDelete
  26. mak dara dah klik g+ untuk syuhada.. dan mak dah masukkan bloh ini dalam bloglist Mak Dara.. all the besttt ya

    ReplyDelete
  27. akak dah klik button G+1 yg ke 62, nnti sokong akak plak ye

    http://www.ajumohit.com/contest-ga/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  28. selamat berjaya

    sudah tambah satu g +1

    sudi2 la terjah kat <a href="http://pipoq.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian-denaihati.html><b>SINI</b></a> pulak

    ReplyDelete
  29. sggah nak g+1...
    harap sudi support saya juga ekk...

    http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

    ReplyDelete
  30. okeh. sudah vote. semoga menang ye!

    ReplyDelete
  31. Salam , Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer

    ReplyDelete
  32. Semoga sukses dan berjaya sahabat kontesnya.
    Ikut menyokng dengan memberikan Klik G+1 nya juga. Semoga pula berkenan mensuport pula

    ReplyDelete
  33. Malaysia Boleh !

    g+1 untuk kamu ya.
    harap sudi membalasnya juga ya :D

    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  34. salam semua terbaik....fuhhh terbaik semua entry...kepada yang join contest 3 blog pilihan terbaik semoga berjaya....tapi yang join semua otai2 ....betul-betul mencabar...entry yang saya submit hilang ntah kemana hehehe tengelam ...

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/11/3-blog-pilihan-terbaik.html

    ReplyDelete
  35. Salam ziarah, dah vote ke 86 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    ReplyDelete
  36. All the best syu...kakak dah click dah... ^_^

    ReplyDelete
  37. salam..anda di tag ^_^

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  38. Hi,jom join giveaway ni -> http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

    Semua hadiah awesome! :B

    ReplyDelete
  39. salam. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan :)

    http://blog.amirez.com/iphone-5-gadget-impian/

    ReplyDelete
  40. gudluckk..una tag syuhada..jmput join ek

    ReplyDelete
  41. G+1 ke 126 dari saya..kalau ada kelapangan bolehla ke cikgunaman.com

    Goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks & gudluck jgk..sy dah lama G+1 semua entri peserta gadget impian..hehee~

      Delete
  42. Hairan..bila datang sini balik tengok putih balik..sekarang no 127 pulak

    ReplyDelete
  43. :) tag ,

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  44. Hi, awak ada menang GA dan saya sponsornya, umm awak tanak tuntut hadiah ke. Kalau nak sila sediakan no phone, nama penuh dan alamat ya. Contact FB saya tapi kalau dalam masa 2 hari awak tak tuntut hadiah tu kira burn tau. Congrats :D

    ReplyDelete
  45. woah!!
    untung org yg berjaya miliki..
    hehehe

    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..