Diskaun 51% for Large Crown Smart Multi Pouch

9:24 PM


Salam..

ada offer menarik dekat Milkadeal hari nie..

so, nak share kat sini..khas buat yang ada iPhone 5 / Samsung Galaxy S3 ..

korang boleh beli pouch nie untuk letak phone dan jugak sbg purse korang..

aku takde mana-2 satu pon phone di atas..so, just tengok jelah offer nie..

INFO

Choose from:
  • 1 x Crown Smart Multi Pouch (Large)
  • 2 x Crown Smart Multi Pouch (Large)
  • 4 x Crown Smart Multi Pouch (Large)

 

Colours available:
  • Mint Blue
  • Baby Pink
  • Apple Green
  • Orange
  • Sky Blue
  • Hot Pink

 

Free Delivery Within Malaysia

 kaler mana yang korang suka??

 

  beskan? siap free delivery lagi tu..

 

 suka kaler nie..cantik..macam nak beli je..HUHU..tapi JPA belum masuk..

 

 

 

 lagi banyak korang beli, lagi murah..

 

 Get 1 (RM36) / 2 (RM68) / 4 (RM116) Units from RM29 per Unit. 

 

 so, share ngan kengkawan dan beli terus 4..boleh dapat harga rm29..murah kan??

 

Oklah,maklumat lanjut boleh ke --> SINI

 

2x rewards !

 

 

 




You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..