CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

8:10 PM


Salam..


 klik banner utk join..

Pemenang akan dipilih secara random.org dan hanya ada 30 kalender sahaja untuk dimenangi ..

PERHATIAN !
Kepada pengomen tegar blog hazwanhairy yang join contest ni anda berpeluang secara automatik jika random.org tidak berpihak kepada anda.. Saya memerlukan sokongan dari anda untuk memeriahkan contest ini...hehe

THEN

Top refferal contest ni dari mana-mana blogger akan dapat hadiah special ( Sarawak ) dari hazwanhairy.com jadi untuk mendapatkannya jgn lupa promosi ea...

tamat pada 12/12/12..

 *mintak tolong klik G+1 button di entri nie -->iPhone 5 gadget impian thanks a lot ^^*

You Might Also Like

16 kata-kata yang comel~

  1. wah sgt terkejut bila tgk blogger femes join..tq so much syu...all the best tuk anda k...sgt2 berterima kasih :-)

    ReplyDelete
  2. dah list senrai peserta klo da msa blh lah BW...

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  4. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  5. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. Salam BK dtg dri segmen sme
    dtg dgn rendh diri

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. singgah ke mari berjalan2x...jemput singgah kembali :)

    ReplyDelete
  9. haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

    jemput singgah-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  12. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

    ReplyDelete
  14. blogwalking dari contest yang sama :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

    http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  16. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..