a tiring day.

7:56 PM


Salam.


schedule aku hari nie..sangatlah penattttt..

7.30 pagi : Ward Round team trauma

8.10 pagi : Habis ward round, terus ke klinik..Klinik Trauma..clerk patient, present case dekat doktor, jawab soalan sikit, berdiri sampai habis klinik sambil tengok doktor jumpa patient..

1.10 : klinik trauma habis..sepatutnya lecture pukul 2 ptg..tapi cancel pulak..so, balik bilik, makan...etc..online jap, tido..

3:00 ptg : Pergi klinik Sport pulak..sengaja pergi lambat sebab tak larat nak berdiri, kaki dah sakit..

5:00 ptg : Klinik still berjalan tapi student dah boleh balik..

5:30 ptg : tak balik bilik lagi, terus ke Tesco..beli barang sikit2..sebab duit takde..tengah menanti JPA yang entah bila akan masuk..

7:00 ptg : balik dari Tesco dan lepak sambil online jap..and nak tidoooo sebentar...

case write up tak siap lagi, sepatutnya hantar hari nie..tapi aku tak siap lagi, so hantar besoklah...suka hati aku je nak hantar lambat..HUHU..


minggu nie mungkin minggu yang paling busy sepanjang aku posting Ortho..

sebab combine 2 team together..Trauma & Sport..

then, seminar yang ditangguh2 semuanya dibawa ke minggu nie..everyday until this friday akan ada seminar and lecture..oohhh nooo..siyes bila fikir pon dah penat...






You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..