3 Blog Pilihan Terbaik

6:54 PM


Salam.. 

'3 Blog Pilihan Terbaik' ..rasanya agak susah bagi aku untuk pilih blog mana yang terbaik..sangat banyak..

tapi, aku senaraikan yang paling 'terbaik' bagi aku ye..




3 Blog Pilihan Terbaik


-Blog nie bagi aku memang terbaik sebab ada banyak info menarik dan terkini.. Admin pun sangat friendly dan akan membalas pertanyaan di blognya atau facebook Denaihati Network..yang paling best sekali, admin sangatlah pemurah dan sentiasa menganjurkan pelbagai contest dan giveaway yang sangat berbaloi untuk kita sertai..contest yang terkini ' iPhone 5 gadget impian ' & alang alang dah sebut pasal contest nie, nak mintak korang semua support aku dengan menekan button G+1 di entri tersebut ye..^^


-Terbaik sebab banyak update pasal makanan dan tempat-2 yang best..selalu pergi event dan banyak benda yang dikongsikan.. sangat pemurah dengan mengadakan banyak giveaway-2 yang simple dan menarik..


 - Suka baca kisah seharian kak yan.. ada banyak menu best yang dikongsikan. Sangat arif dalam dunia blogging dan banyak kejayaan yang telah dicapai..Selalu juga update drama dan movie melayu yang terkini..


“Contest 3 Blog Pilihan Terbaik ini dianjurkan oleh Amirez (dot) com dan ditaja oleh ContengConteng, Nurqider, Muazfariz, Azri, Shaharil, Firdaus Latib, Saljuhumairah, Ladfe Amir, CitaReka, Yaa Designs, Hadi Hanafee dan Impiana Guest House


 so, korang boleh lah terjah blog mereka di atas ye..banyak benda yang boleh kita dapat.


*mintak tolong klik G+1 button di entri nie -->iPhone 5 gadget impian thanks a lot ^^* 


You Might Also Like

10 kata-kata yang comel~

  1. blog denaihati mmg xdpt disangkal lg best..blog eyriqazz n kak yan pn sm..good luck ye!


    3 Blog Pilihan Terbaik

    ReplyDelete
  2. DLM 3 BLOG NI BLOG KAK YAN TU JER X PERNAH G..SO,KAK BUI NAK TERJAH SEKARANG...^_^

    ReplyDelete
  3. amboi syuhadah rangking boleh tahan untuk contest ni...teruskan usaha yer semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. Pilihan yag sesuai utk anda, ada selera tersendiri. Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  5. wah, semuanya saya kenal mereka

    ReplyDelete
  6. DH sentiasa di hati saya, mana2 contest saya akan letakkan di atas selepas 1 Malaysia.com.my, good luck.

    ReplyDelete
  7. Rasanya dah tamat dan dah diumum pemenangnya. Tak silap Akma Omar yg dpt no 1

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..