Zettai Reido

7:32 PM


Salam..

just a short update ..hari nie tak ada entri baru lagi sebab sepanjang hari aku tengok movie dan tido jer..

maybe sebab penat sangat dengan Gerai Klinikal Konvo kat UKM Bangi semalam..

padahal, orang takdelah ramai sangat..sebab semalam kan weekdays..so, harapnya hari nie ramailah kot yang datang ke booth kitorang..aminn..

tadi buka facebook, nampaklah senior yang dah grad pakai jubah grad diorang...tetiba rasa bersemangat pulak..nak jadi macam diorang jugak..HEHE..

oklah, nak bagitau citer yang aku tengok tadi..

Japanese Drama - Zettai Reido..beslah jugak..

 
 
 baru tengok sampai episod 5..ingat nak sambung sampai habis..tapi malam nie ada blackout pulak..dari pukul 10pm-9am..HUHU..satu PPUKM kot akan blackout sebab ada pembaikian apa ntah..

so, tengah berfikir nak lepak kat mana lah malam nie..dah la agak panas jugak hari nie..

any idea??

k bye.



 

You Might Also Like

0 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..