penat

5:41 PM


Salam..




penatnye hari nie..walaupun baru je masuk hari ke-3 semester baru, tapi dah terasa penat sangat..

maybe sebab dah lama takde ward round dan bedside teaching..

kedua-2nya memerlukan ketahanan kaki yang kuat..sebab kena berdiri lama..huhu..

itu satu sebab penat yang pertama..penat yang lain tu sebab risau dengan result exam..

insyaAllah esok result exam sem 7 akan keluar..hati dah tak tenang dan takut..

sepatutnya result exam nie dah keluar isnin lepas, tapi ditangguh pulak..

sebab ape, aku taktau..

oklah,nak rehat jap..nanti nak layan citer korea..







You Might Also Like

3 kata-kata yang comel~

  1. ^__^ walaupun penat... Senyumlah selalu.. ^__^

    ReplyDelete
  2. selamat berehat
    tidur cara yg bagus utk hilangkan penat. hehehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..