love this drama - The Third Hospital

11:25 PM

Salam..


 The Third Hospital


Hero (oriental medicine) & Hero (modern medicine)


siyes best giler drama nie..

sebelum nie aku tak pernah minat Soo Young SNSD pon..lepas tengok drama nie terus minat..

skang dah ada 14 episod..total sume 20 episod..

tak sabar nak tunggu next episod --> hari rabu & khamis..nak tunggu ada subtitles pulak mesti hari khamis baru dapat tengok..





Now, Sooyoung ada brain Ca -> Glioblastoma..dah berjaya buat operation but now relapse..so, dia dah macam putus asa..memang sangat sedih part nie..



Sooyoung  ^____^


argghhh..tak sabar nak tunggu episod seterusnya..



You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

  1. Semenjak kena jadi supermak nih memang tak sempat nak menengok drama, best yek citer ni?

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..