Gambar dan Video Felix Baumgartner | Misi Terjunan Dari Angkasa

4:22 AM


Salam..

aku ingatkan benda apalah si Felix nie buat sebab ramai yang dok post status kat fb pasal si Felix nie, rupanya terjun dari angkasa pada ketinggian 127,718 kaki. Dia juga berjaya memecahkan record Terjun Bebas Paling Lama selama 4 minit 19 saat, Terjun pada ketinggian 127,718 kaki dan Travel At Speed up pada kelajuan 725mph.

wow ! hebat kan..

nie antara gambarnya..



kalau korang tak sempat tengok live tadi, boleh tengok video youtube di bawah..

aku pon tak tengok jugak, sebab tengah tido time tu..nie update blog pon sebab dah terjaga awal..








You Might Also Like

1 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..