fREns~

WAJIB TERJAH!

 Banner ads ads ads

Friday, October 12, 2012

Felinna Inchloss - Lotion Wangi + Tak Panas


Salam..

aku nak tunjukkan satu produk baru keluaran Felinna iaitu Felinna Inchloss.. 

ianya sejenis slimming lotion yang boleh menguruskan lemak di badan..

Lotion nie adalah  keluaran tempatan, FELINNA INCHLOSS, tersangatlah best sebab :


WANGI ! 
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN!



TESTIMONI INCHLOSS

ini merupakan testimoni pengasasnya sendiri PN.FELINNA, jom baca testimoni beliau


Salam ♥ 


sila jangan shut down n fikir ini adalah virus ♥



hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..

ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!



NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN? ♥


Testimoni lain, boleh tengok di sini..





HARGA


  RM 75 /180 ml (sem)

            RM 80 /180 ml (sbh/swak)

 
so,jomlah beli sekarang ! produk ni sangat berkesan dan diakui ramai orang..

berminat?


PM/inbox/sms/whatsapp/email now: 013 5975040 /syuhadasalleh@gmail.com

* UPDATE *

♥ DEALER DIPERLUKAN! ♥

10 botol pada harga RM50 sebotol utk menjadi Dealer. FREE POS. PM jika berminat.


Dealer Price:
Min 10 bottle (RM55)
11 – 20 bottle (RM50)
21 – 30 bottle (RM45)
31 ++ bottle (RM40)


25 comments:

  1. Replies
    1. yeke..sbb lotion nie bru lg..tp rmai yg dah guna dan suka..

      Delete
  2. mcm berminat nak pakai n jadi dealer terus.bole ke?

    ReplyDelete
  3. la syu, ko dealer felinna ke? huhuu aku selalu beli vit c kt die dulu, ingat nk try jugak lotion ni. tp after jpa masuk la hehe aku beli ngn ko jela nanti ea lotion ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, bru je..orait, boleh je..no probs..ko dah lama ke guna vit c tu?

      Delete
  4. lame jugak la dlm 6bulan cmtu, tp recently stop la, kuikui sume jpa punye pasal. hehe wokey pape aku msg ko la ea, thanksss^_^

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. nk link fb bley? klo sy bminat felinna lotion tu bley sy contact awk through fb j?

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait, bleh.. https://www.facebook.com/BeutskinEssenceMurah

      Delete
  7. salam,kalau sy nk bli 10 botol tp sy xjd dealer n juz jual kt kwn2 n adk brdk sy je boleh x?

    ReplyDelete
  8. terjahhh
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sedang mneggunakannya...harap2 berkesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah lin..nnti share la testimoni klau bkesan..hehe

      Delete
  10. wauu menarik.. cm nak mencuba.. special price xde ke? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg menarikk..bleh cuba sis..skang xde, sbb hrga dah tetap..

      Delete
  11. salam....sy br 2 kali sapu...knp panas yer....wangi mmg wangi tp panas lh....knp yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..spatutnye xpanas..nie mesti sbb tgn basah2 dah sapu..dia kalau terkena air akan jd panas..so,bila nak sapu pastikan tgn kering dan tmpt yg disapu pon kering ye.

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!