Evolution of Smooth (EOS) Lip Balm

5:24 PM


STOK HABIS ! TAK DIJUAL LAGI ! 


Salam..

 EOS Lip Balm - from USA


Advantage of EOS lip balm :
-EOS lip balm sesuai untuk semua jantina dan semua peringkat umur. budak2 pun boleh guna tau
- bahan buatan dia sangat bagus. 95% organic and 100% natural and paraben + petrolatum free
- kaya dgn antioksida vitamin E, mentega shea dan minyak jojoba. Semua2 ni akhirnya memberi result yg sempurna seperti memberi kelembutan dan kelembapan pada bibir kita..
-Long-lasting moisture
-Shea butter vitamin E-
Smoothes on clear 
-New smooth sphere precisely glides on to lips 
-Twist-off top 
-Gluten-free
-Paraben-free 
-Petrolatum-free 
 -Phthalate-free
 -mewujudkan rasa smooth, velvety, texture and the scents will blow you away
-bentuk unik (cute)



TESTIMONI / REVIEW







Cara Guna :

Buka penutup...sapukan di bibir dan senyummmm sokmo!! :)

 
Pilihan flavor :

-Summer fruit (merah)

-Lemon Drop SPF 15 (kuning)
-
Strawberry Sorbet (pink)
 
 
 

 
 HARGA :
 Rm 20



STOK HABIS ! TAK DIJUAL LAGI ! 



You Might Also Like

11 kata-kata yang comel~

  1. Salam, nak tanya....masih ada lagi tak Eos Lipbalm ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..yup, ada lg..klau nk bleh emel, tq

      Delete
  2. Salam akak. Ada lg tak jual EOS lipbalm nie? Saya nak beliii :)

    ReplyDelete
  3. Salam, ada lagi tak?? Order kat mana stock banyak? nak try jual jugak. :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Sis ada lagi ke jual eos lip balm ni?

    ReplyDelete
  5. Sya pn nk bli...ad stock lg ke x??

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..