Wordless Wednesday : Claim Denaihati Rewards

10:58 PM


Salam..

dah lama tak Claim Denaihati Rewards..dengan menggunakan points yang dikumpul selama nie, aku claim topup Rm30..

yeay ! dapat topup free untuk bulan depan.. HEHE..




banyak tak points aku? HEHE..selalu-2lah kunjung ke blog Denaihati kalau nak points banyak macam nie jugak..kalau singgah tiap-2 hari konfom tak payah fikir pasal topup dah..dapat free je setiap bulan..


untuk maklumat lanjut, korang boleh tengok blog Denaihati ye.. Denaihati Rewards Loyalty Program .

 
p/s : hari nie takde mood nak study..just online dan tengok movie je dari petang tadi..haisshhh..ape nak jadi nie...


You Might Also Like

13 kata-kata yang comel~

  1. wah best nyer..
    kalau boleh dpt tiap2 bulan, x yah beli prepaid cam nih :)

    ReplyDelete
  2. perghhh... yang penting amik skit je kan...banyak lagi balance tue...bijak3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mesti..nanti nak topup lg senang..

      Delete
  3. best!! kalau rjin dpt free prepaid jerk tetiap bln. heheh

    ReplyDelete
  4. Tanniah. Saya juga sudah buat tuntutan.

    ReplyDelete
  5. tahniah....bestnya dpt free topup...

    ReplyDelete
  6. Wahhhh dah banyak kali redeem ye Syu, mantap tu..

    MJ tak penah redeem lagi ha ;)

    ReplyDelete
  7. errr wordless sangat post ni hahaha.. fuyo banyak lagi points tu boleh jadi bekal topup beberapa bulan lagi tu hehe

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..