Pemenang Giveaway Celak Arab

6:06 PM


Salam..

akhirnya dah ada pemenang untuk  Giveaway Celak Arab..

sebelum tu KLIK SINI dulu ye..HEHE..

oklah, di bawah nie lah pemenangnya..



 TAHNIAH kepada yang berjaya !!

(sila bagi details adddress anda di sini ye : syuhadasalleh@gmail.com)


boleh tengok senarai peserta di sini : Senarai Peserta Giveaway Celak Arab


kepada yang tak berjaya jangan sedih ye..dan terima kasih sebab sudi join giveaway yang simple giler nie..

esok takde exam..tapi still kena study untuk exam hari Jumaat nie pulak..tak sabar nak habis..

oklah, bye.


 nak menang Lenovo IdeaPad ?


You Might Also Like

5 kata-kata yang comel~

  1. Syukur Alhamdulillah,ada rezeki jugak (;
    saya dah send dah email kat awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdlah, rezeki awk..thniah ye..
      sy x dpt lg emel tu..

      Delete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..