Menang Kuiz Tergempar Eyriqazz Vs Denaihati

4:33 PM


Salam..

Alhamdulillah, dah habis satu paper bagi exam pagi tadi..terima kasih kepada yang wish dan mendoakan aku..

esok ada satu lagi Theory paper untuk TRIAD pulak..TRIAD = ENT + OPTHAL + ANAES posting..

hopefully soalan-2nya mudah dan aku dapat jawab, insyaAllah..

kalau paper pagi tadi agak susah sikit, aku agak stress dan confuse nak menjawab..dah lah time menjawab tu tiba-2 mata jadi kering dan tulisan jadi double..lupa nak bawak eyedrop..
tapi nasib baik lepas gosok-2 sikit mata aku, pandangan dah okeh..kalau tak jenuh jugak nanti..

oklah, berbalik kepada tajuk..actually dah lama menang nie..baru nak buat entri dan bagi details dekat penganjur..

apa-2pun, Alhamdulillah, rezeki..



terima kasih bro Anuar..



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..