makan-makan di Rotiboy

8:19 AM


Salam..

disebabkan semalam kafe kolej aku tak buka..terpaksalah aku dan housemate aku mencari makanan di luar..HEHE..

padahal kafe hospital buka je, tapi terlupa pulak..kitorang pergi ke Cheras Leisure Mall..macam biasa, naik teksilah kan..

kat Cheras Leisure Mall nie ada banyak jugak kedai makan yang best-2..fast food pon banyak jugak..
tapi dah boring makan benda yang sama je..saja nak try tempat lain pulak kan..

so, kami pon pilihlah nak makan di Rotiboy..sebelum nie tak pernah try lagi, tetiba rasa macam nak cuba kan..

oklah, malas nak taip panjang-2..nielah makanan yang aku makan semalam..




Nasi Goreng ..? (tak ingat nama)
 Harga : Rm10.90


 
French Fries (makanan tambahan, tapi jenuh jugak nak habiskan)
 Harga : Rm4.00

&


 
Air ..? (rasa sebijik macam teh ais..salah bagitau sebab sebenarnya nak minum coffee rotiboy.)
 Harga : Rm3.50


 overall, boleh tahan la..harga pon berbaloi..hari ni pon kafe kolej still tutup lagi..tak tau la nak makan kat mana pulak?


You Might Also Like

17 kata-kata yang comel~

  1. Kenapa rotiboy dekat Ipoh cuma jual roti?! why?! why!?

    ReplyDelete
  2. makan nasi jer dah cecah RM10 kt Malaysia?
    pergh..
    ternyata kita dah semakin melangkah ke negara maju di mana rakyat berpendapatan tinggi ;)

    ReplyDelete
  3. haah, kat temerloh pon just juai roti...ini tk adil :)

    ReplyDelete
  4. haah nape kat temerloh pun juai roti je, tak adil :)

    ReplyDelete
  5. mahal juga nasi goreng sampai RM10 lebih, tpi mesti sedap kan

    ReplyDelete
  6. Gambar nasi goreng tu nampak menyelerakan sungguh...

    ReplyDelete
  7. Waaaaah.... Rotiboy.., dah lama saya tak gi makan roti dia.
    Atau ini kedai lain kot? Rotiboy ada jual nasi?

    ReplyDelete
  8. Ok jugak nasi goreng tu, penuh pinggan ha, kira berbaloi la dengan harga tu :D

    ReplyDelete
  9. best tgk gambar tu .. ~

    eh , dah tukar .my , sori baru sedar .

    ReplyDelete
  10. Bestnya makan roti boy.. Lama tak update,.. Sihat tak?

    ReplyDelete
  11. akk xpenah try rotiboy lagik.. roti dia je kot mybbe penah

    ReplyDelete

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..