Contest Lucky Draw Sempena 3000 Follower Belog Cik Aish!

10:32 AM


Salam..



pagi nie nak update blog dengan join contest jap..

sengaja nak join contest guna blog nie..nak biarkan sentiasa berupdate..HAHA..

 nak join contest nie pon senang je..

just letak banner or footer tu kat blog korang..

dan trafik tertinggi yang masuk ke BELOG CIK AISH akan jadi pemenangnya..



jangan lupa klik banner di atas kalau nak join.


p/s : 1st time guna blogger interface yang baru..dah takleh tukar ke interface yang lama dah..kena biasakan dengan yang baru nie pulak la..HUHU..




You Might Also Like

4 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..