i'm back !

4:55 PM


Salam..

rindunya dekat blog nie..

dah seminggu dibiarkan terabai macam tu aje..

aku sampai KL dalam pukul 2 petang tadi..

masuk KL terus jem giler..stress betul tunggu sampai dekat Hentian Pudu tadi..

dahlah naik bas driver India..siap pasang radio tamil dari awal sampai akhir perjalanan..serius sangat stress..

memang takkan naik dah bas tu lagi..bas ape ntah..main terjah je naik tadi sebab beli tiket on the spot.. 

oklah, just nak bagitau yang tu je..HEHE..daripada biarkan blog tak berupdate macam tu je..

dan nak ucapkan terima kasih kat semua yang doakan untuk kesihatan aku..mekaseh banyak-2 ye..

sekarang nie dah study week..chayok2~!!

kena kuatkan semangat untuk belajar..

nanti aku akan balas jejak blogwalking ye..rindu sangat nak blogwalking..dah lama rasanya tak singgah blog korang-2 sume..



You Might Also Like

2 kata-kata yang comel~

SilA-siLalaH kOmEn yEr~!!

BEST..